Nejnovější recenze ze sekce Tělové krémy
Skvělý gel z aloe vera na neduhy na celém těle. Hojí spálení od slunce, stroupky atd. Doporučuji
Vyhovující
Jsem velmi spokojena.
Tělový krém s příjemnou vůní. Jsem spokojená. Doporučuji.
- Výborný krém pro každodenní použití.
Můj oblíbený krém. Zatím se mi nepodařilo ho někde jinde koupit. Doporučuji obchod i zboží.
Uriage Xémose relipidační zklidňující krém pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku (Nourishes, Protects, Soothes Itching Sensations) 400 ml
- leta nám trvalo najít vhodný celotělový krém pro syna atopika, který by nelepil, neničil oblečení, neštípal, dostatečně hydratoval a přitom kůže aby dýchala.. a tohle je bomba, je skvělý, synovi sedí ve všech směrech, navíc hygienické balení z kterého dostanete vše do poslední "kapky"
- je vydatný a dobře se roztírá - na celé tělo - vel.134/8 let stačí 4 pumpičky
- malinko cena, ale za kvalitu se platí..
doporučuji vyzkoušet
Toto je super, složení, balení ve skle, konzistence a skvělá svěží meduňkovo citronová vůně.
Úplně mi nesedla vůně, není špatná, ale na mě moc bonbonková. Mně voní jako bonbony vexty nebo marshmellow. Ale jinak super, konzistence, složení. Super krém.
Hodnotím kladně, protože krém je super. Složení, konzistence, balení… ale mně třeba vůbec nesedla vůně. Krém voní jako dětské bonbony, není mi příjemná, ale někomu se líbit může.
Moc příjemná vůně, sladká ale zároveň svěží, voní jako sladká meduňka. Konzistence super, skvělý balzám na tělo.
- Vynikající poměr kvalita/cena
- Produkt využívám trvale řadu let
Dobře roztíratelný krém, bez parfemace, dobrá snašenlivost.
Kupuji opakovaně, tato kosmetika je opravdu luxusní, vůně úžasná, lehká konzistence, dobře se vstřebává.
Je to všelék na svaly. Pomáhá od křečí. Používáme ho už hodně dlouho. Vždycky zabere.
je to produkt, který znám, je užasný, doporučuji, má príjemnou vůni
Výborný. Vůně je hezká, ale nějak výrazná. Vyhovuje mi jeho konzistence. Jsem spokojená.
Garnier vyživující tělový krém s avokádem pro velmi suchou pokožku Body Superfood (Nourishing Cream) 380 ml
Krásně voní a dobře se roztírá.
- Rychlost, kvalita
Úžasný krém,vláčný a skvěle roztíratelný