Nejnovější recenze ze sekce Tělové krémy
- Krém je jemnější dobře se vsakuje a pokožka není napjatá.
Super
- Trochu mastnější
Příjemná zklidňující levandulová vůně
Uriage Xémose relipidační zklidňující mast pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku (Intensely Nourishes, Soothes, Protects) 200 ml
Jsme velmi spokojeni, opravdu skvělá mast na ekzém.
- Příjemná vůně, není příliš silná
Uriage Xémose relipidační zklidňující krém pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku (Nourishes, Protects, Soothes Itching Sensations) 400 ml
- Balení
- Hydratace
Krém je sice trošku dražší, ale pokud je někdo sušinka, tak tenhle krém je přesně pro něho, stačí i malé množství a krásně hydratuje, nedráždí. Vůně je spíše taková surová lekarenská takže nemusí každému vyhovovat a jako obrovské plus je pro mě balení, butelka nízká, pumpička bytelná, takže když zmáčknu tak se nemá tendenci převracet.
je to super výrobek
krásně voní
příjemné
Jsem na vozíku 41 lez ze svých 59. Už jsem přecitlivělý téměř na všechno. Co mi v produktu zřejmě vyhovuje oproti jiným, je asi lněný olej.
Maximální spokojenost
Krém se nerozestírá úplně lehce, používám ho na ruce. Má intenzivní, trochu nezvyklou vůni.
- Příjemná konzistence, dobře se roztírá
- Hodně jemná vůně, až nepatrná. Mohla by být výraznější.
- zvláčnuje zrohovatělou kůži na chodidlech
- příjemná vůně pro ženy
- krásně se vstřebává
- vůně dlouho vydrží
Výborný
Garnier vyživující tělový krém s avokádem pro velmi suchou pokožku Body Superfood (Nourishing Cream) 380 ml
lehce vstřebatelný krém, příjemná vůně
Perfektní na ekzematickou, suchou pokožku, dobrá snášenlivost, používáme od narození
- osvědčený produkt
Krém je skvělý na promazání pokožky.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »