Nejnovější recenze ze sekce Tělové krémy
tělový krém po kterém je pokožka jemná a hladká, jako vždy u výrobků Tesori, vůně nezklame
- Nejlepší tělový krém na citlivou pokožku, za mne top!!
Zatím jsem vyzkoušela jen jednou, ale prvotní dojem je super, stejně jako všechny produkty od soaphoria, které jsem zatím vyzkoušela! Na mou citlivou pleť je to opravdu top značka, která mi prostě sedí.
příjemný, místa na pokožce, kam nejde moc vzduch, výborně účinkuje, kůže nesvědí
rychle se vsakuje, nezůstávají mastná místa, příjemně se rozmazává a zvláčňuje kůži
Maximální spokojenost
- výborný na klouby
- Příjemně hydratuje, aniž by byl mastný.
Doporučuji všem, kteří trpí na vysušenou citlivou pokožku. Lze ho používat na celé tělo.
opravdu pomáhá od bolesti
- Díky tomuto výrobku jsem neměla celé léto ekzém.
Uriage Xémose relipidační zklidňující krém pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku (Nourishes, Protects, Soothes Itching Sensations) 400 ml
- dobře zklidňuje svědící suchou pokožku
- dobře se vstřebává
Tuto značku používám již několik let a jsem s ní velmi spokojená.
Skvělý na podporu dráhy ledvin, hojení, má antiseptické účinky, vhodný i na problematickou pleť, která se dezinfikuje, zklidňuje a působí zdravěji.
- nádherná vůně
- složení bez "chemie"
- hutnější konzistence, avšak nepřemastí a nelepí
- Jemný
- Dobře se roztírá
- Velmi rychle se vstřebává, možná až moc
- Vůně
Používám krátce, proto nemůžu posoudit účinnost - já zatím žádné výsledky nevidím.
Velmi dobře se roztírá, je jemný a na těle příjemný. Co mi chybí je parfemace, mám ráda když tělo po sprše a aplikaci tělové kosmetiky voní, což tady není.
- Lehký, hezky se vstřebává
- Příjemná nevtirava vůně
- Když je tepleji, je tekutý, tak pak opatrně při otevírání víčka.
- Mám atopický ekzém a asi 15 let používám Biodermu. Nyní jsem změnila značku a Uriage krém je velmi příjemný, krásně se roztírá, pokožku zanechá nemastnou, hladkou a jakoby sametovou, pocitově opravdu moc příjemné, ale na nejvíce postižených místech - obličej a ruce, nemám pocit promazání do hloubky, jen na povrchu, cítím staženější pokožku a tvoří se šupinky, možná si jen pokožka musí zvyknout. Svědění je určitě menší. Za tu hladkou pokožku to určitě stojí.
Uriage Xémose relipidační zklidňující mast pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku (Intensely Nourishes, Soothes, Protects) 200 ml
- Mám atopický ekzém a asi 15 let používám Biodermu. Nyní jsem změnila značku a Uriage mast je hutnější, krémová, pokožka je hladká a sametová, nicméně mám pocit, že jakoby nejde do hloubky a nepromaže tak, jak jsem zvyklá.
- Rychle se vstřebá, pokožka je vláčná a hebká
- Příjemná vůně
- Hodně promastuje
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »